Ramazan Bayramı'nın da vazgeçilmez tatlarından biri olan çörekler, Kahramanmaraş'ta yılın 12 ayı üretiliyor.

Deprem sonrası işlerine yeniden kavuşan esnaflar, Dulkadiroğlu ilçesi Kapalı Çarşı içerisinde yer alan iş yerlerinde yoğun mesai harcıyorlar.

Odun ateşinde pişirilen çörekler hakkında konuşan Mehmet Tanıdır, "Yöresel çöreklerimizi odun ateşinde pişirerek insanımıza sunuyoruz. Sevgimizi katmamız ve insanlarla iç içe olmamız, damak tatlarına hitap etmemizin farkıdır. Bu nedenle hem biz memnun oluyoruz hem de alan müşterilerimiz." şeklinde konuştu.

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

İşletme sahibi Mehmet Kar ise, "Depremden sonra açtığımız iş yerinde yöresel Maraş çöreklerinde gevrek, çıtır, tuzlu ve şekerli olmak üzere her türlü çörek ve pasta pişirimi yapıyoruz. Şu anda işlerimiz elhamdülillah belli bir seviyeye geldi, yavaş yavaş depremin yaralarını sarıyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: Editör 02