2025 yılı Şubat ayında başlayan ve Türkiye genelinde 16 bölgeden toplam 413 ekibin katıldığı yarışma, İstanbul’da ikinci kez düzenlendi. Türk Otelciler Birliği (TÜROB) ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyona, ülkemizden çok sayıda finalist katılırken, aynı zamanda 7 farklı ülkeden şef adayları da yeteneklerini sergiledi.

Ecf7015B C9A7 4E9C A557 1376Eb7Bfdd9

Danışman öğretmenleri Melek Mahan ve sorumlu Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Gündeş’in rehberliğinde yarışmaya hazırlanan Sultan Aksoy, Abdulsamed Şahin ve Kemal Bozkurt, gastronomi alanındaki bilgi ve becerileriyle jüri üyelerinden tam not aldı.

Kahramanmaraş’ta şifa zamanı! Sezon açıldı, fiyatlar belli oldu!
Kahramanmaraş’ta şifa zamanı! Sezon açıldı, fiyatlar belli oldu!
İçeriği Görüntüle

Organizasyonda gösterilen üstün başarı sonucu, Türkiye birincisi oldu.